تبلیغات
کدبانو - طرز تهیه ته‌چین مرغ

طرز تهیه ته‌چین مرغ

نویسنده : kadbanu پنجشنبه 4 شهریور 1389 11:10 ق.ظ  •    ارسال شده در: انواع پلو

مواد لازم

مرغ پخته‌شده 250 گرم
برنج یك و نیم پیمانه
ماست نصف پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حل‌شده یك قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ دو عدد
تخم‌مرغ یك عدد
ماست چكیده برای تزئین
زرشك و خلال پسته از هر کدام یك قاشق سوپخوری

ته چین مرغ

ته‌چین مرغ

طرز تهیه

برنج را از شب قبل خیس كرده، آبكش كنید ماست و  روغن مایع را با زعفران حل‌شده، زرده تخم‌مرغ و تخم‌مرغ كامل مخلوط كرده با نمك و فلفل به وسیله همزن برقی بزنید تا مواد كاملا یك‌دست شود. مایه یك‌دست شده را با برنج مخلوط كرده باقی‌مانده روغن را در كف تابه بریزید مایه آماده شده را ریخته و صاف كرده تكه‌های مرغ را روی سطح برنج بچینید بقیه برنج را روی تكه‌های مرغ پخته‌شده ریخته صاف كرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته‌چین ته‌دیگ بسته و رنگ بگیرد، از روی حرارت برداشته پس از برگرداندن در ظرف مورد نظر با ماست چكیده، زرشك و خلال پسته تزئین كنید.

انواع پلو و چلو



برچسب ها: طرز تهیه ته‌چین مرغ , آموزش پخت غذای ایرانی , آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی , آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه , طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی , دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی , آموزش پخت غذاهای ایرانی , آموزش تهیه غذای ایرانی , آموزش رایگان آشپزی , آموزش مجانی آشپزی , کتاب آشپزی , کامل ترین سایت آشپزی , آشپزی ایرانی , آشپزی فرنگی , آموزش ساده آشپزی , آموزش آشپزی برای مبتدی , غذاهای ایرانی , غذاهای فرنگی , غذاهای جدید , آموزش غذاهای جدید ایرانی , آموزش غذاهای سنتی , آموزش غذاهای فرنگی , آموزش آشپزی نوین , آشپزی2010 , آموزش انواع غذا با مرغ , آموزش انواع غذا با گوشت , آموزش انواع کیک , آموزش انواع دسر , دسرهای شیک , آموزش درست کردن انواع خورشت , آموزش درست کردن انواع سوپ , آموزش درست کردن انواع سالاد , آموزش درست کردن انواع دسر , آموزش درست کردن انواع کوکو , آموزش درست کردن انواع ماهی , آموزش درست کردن انواع غذاهای فرنگی ,
آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.