تبلیغات
کدبانو - طرز تهیه چند نوع دسر +عکس

طرز تهیه چند نوع دسر +عکس

نویسنده : kadbanu جمعه 10 دی 1389 02:44 ق.ظ  •    ارسال شده در: انواع دسر و بستنی

1-دسر طالبی:

دسر

مواد لازم:
طالبی  2 عدد
ژله  1 بسته
انگور  1 فنجان
گیلاس ترش  1 فنجان
خامه  200 گرم
خاك قند  3 قاشق سوپخوری
وانیل  0.5 قاشق سوپخوری

 طرز تهیه :
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده ، دم گیلاسها را می گیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل می کنیم و یک لیوان آب سرد بآن اضافه کرده در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط میکنیم می زنیم تا فرم بگیرد.
طالبی ها را شسته و درسته پوست می کنیم و یکی را بشکل حلقه حلقه می بریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزیین کنار میگذاریم و سر طالبی دوم را بشکل دایره بر می داریم و تخم های طالبی را خارج میکنیم دانه های انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر می کنیم و در طالبی را بشکل وارونه روی آن قرار می دهیم و طالبی را در بخچال می گذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار میدهیم و نیم دایره های طالبی را دور آن می چنیم و خامه را در قیف می ریزیم رو و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزیین می کنیم و دانه های گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوبهای مخصوص خلال میزنیم و انها را اطراف طالبی فرو می بریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد .

دسر شطرنجی:
دسر
مواد لازم:
کیک سیاه و سفید بلند=از هر کدام یک عدد
خامه=2 قوطی
پنیر خامه ای پگاه=3 قوطی
پودر کرم کارامل+عسل همراه کرم کارامل=1 پاکت
پودر شکر=2/1 لیوان


طرزتهیه

1. کیک ها را از عرض به 18 قطعه برش می دهیم. سپس همه آنها را از طول برش داده تا به قطعات کوچک تقسیم شود.

2. در ظرف مخصوص نایلون انداخته(می توانید به جای نایلون از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید)و کیکها را طبق شکل زیر در ظرف می چینیم.

3.بقیه مواد را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط می کنیم و روی کیکها می ریزیم.

عسل همراه کارامل را روی سطح مواد می ریزیم.

4. بقیه قطعات کیک را روی مواد می چینیم.

5. روی مواد را با پلاستیک یا کاغذ روغنی دور کیک پوشانده و ظرف کیک را به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد

6. نایلون روی کیک را می کشیم و سپس کیک را در ظرف دیگری طبق شکل زیر برمیگردانیم.

دسر ژله و موز:

دسر

مواد لازم:
ژله توت فرنگی=1 بسته
موز رسیده متوسط =2 عدد
شکر =2 قاشق غذاخوری
خامه =1 بسته


طرزتهیه
زله را طبق دستور داده شده درست می کنیم.(1 لیوان آب جوش 1 لیوان آب سرد)
بعد از اینکه زله را درست کردیم (بدون اینکه زله خودش را بگیرد) زله را درون مخلوط کن ریخته تمامی مواد داده شده را به ان اضافه می کنیم وقتی تمام مواد خوب با هم مخلوط شدن آن را در ظرف ریخته ودر یخچال گذاریم

می توانیم ابتدا زله را به صورت ساده درست کنیم در ظرف پیرکس بریزیم و بگذاریم خودش را بگیرد و بعد دسر زله وموز را زوی آن بریزیم . که به صورت دسر دو طبقه می شود

 

کرپ پرتغالی:

دسر

طرزتهیه
آرد،تخم مرغ و 2/1 لیوان از شیر را با هم مخلوط کنید و بعد از 10 ثانیه بقیه شیر و کره آب شده را به مواد بیفزایید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خمیر را داخل پارچ بریزید و نیم ساعت به آن استراحت دهید.
تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. کف ان را با کمی کره چرب کنید و وقتی به اندازه کافی گرم شد 4/1 لیوان از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید. تابه را تکان دهید تا در همه جای تابه پخش شود. 30 ثانیه آن را بپزید و داخل ظرف بگذارید. روی کرپ را با پارچه بپوشانید تا گرم بماند

برای درست کردن بادام و پرتقال ابتدا کره نرم را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. در انتها رنده پوست پرتقال،اسانس بادام و آب پرتقال را اضافه کنید.
فر را با 350 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل هر کرپ یک قاشق سوپخوری از مخلوط بالا بمالید و چهارتا کنید(ابتدا به نیم و بعد به یک چهارم تا کنید) کرپ ها را داخل ظرف پیرکس چرب شده بگذارید و روی ان را پودر قند الک کنید. 10 تا 15 دقیقه کرپ ها را گرم کرده و با بستنی سرو کنید. کرپ را می توان با سبزیجات و گوشت به عنوان غذا سرو کرد یا با انواع کرم ها،خامه و میوه به عنوان دسر استفاده کرد.
نکته: برای تهیه خمیر کرپ همیشه اول آرد و شیر را با هم مخلوط کنید و پس از آن تخم مرغ را اضافه کنید. این روش موجب جلوگیری از به وجود آمدن دانه های سفت داخل خمیر خواهد شد.

تست فرانسوی

دسر


مواد لازم:
تخم مرغ=3 عدد
شیر=4/1 لیوان
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=2/1 قاشق چایخوری
نان تست=10 تکه

طرزتهیه

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را کاملا بهم می زنیم و سپس شیر ، وانیل و دارچین را به آن می افزاییم.
سینی مخصوص فر با توستر را با مقداری کره چرب می کنیم سپس تکه های نان را در داخل مایع آماده شده فرو برده تا مایع به خورد نان ها رود و آنها در سینی می گذاریم.

هر طرف نان ها باید به مدت 1 تا 2 دقیقه در توستر یا مایکروفر قرار گیرد.

دسر قیصی


مواد لازم:
برای چهار نفر:
قیصی= 200 گرم
شكر= یك لیوان
آب= یك لیوان
آب لیمو=یك قاشق غذاخوری
خامه شیرین شده= صد گرم
مغز پسته= یك قاسق غذاخوری
پودر نارگیل= یك قاشق مربا خوری


طرزتهیه

قیصی ها را خوب شسته و خشك كنید. شكر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه كنیدقیصی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بیرون آورده و بگذارید تا خنك شود، وسط هر قیصی را یك چاك داده و با خامه داخل آن را پر كرده و داخل هر كدام یك مغز پسته قرار بدهید. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر نارگیل و مغز پسته تزئین كنید

 

دسر توت فرنگی - ماست

دسر


مواد لازم:
توت فرنگی =1 لیوان
پودر ژله توت فرنگی =1بسته
ماست خامه ای =2 لیوان
آب جوش=1 فنجان


طرزتهیه

ابتدا توت فرنگی هارا خرد مینمائیم - سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم - پودر ژله توت فرنگی را به 1 فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل مینمائیم .

بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده سپس توت فرنگی های خرد شده را اضافه مینمائیم . در ظرف مخصوص ژله مواد را ریخته و میگذاریم 6 ساعت در یخچال بماند . بهد از اینکه ژله کاملا خود را گرفت ظرف ژله را داخل آب جوش قرارداده و ژله را برمیگردادنیم. سپس روی زله را با خامه سفید و توت فرنگی تزئین کرده و سرو مینمائیم



برچسب ها: طرز تهیه چند نوع دسر , عکس تزیین ژله , طرز تزیین ژله , تزیین ژله و فصل , عکس از تزیین ژله , ژله مجلسی , تزئینات ژله , تزئین ژله عکس , تصاویر تزئین ژله , آموزش تزئین ژله , تصاویرژله تزیین شده , aks tazin , akse tazin , ax tazin , axe tazin , site tazin , tazein , tazin , tazin ghaza , آموزش به روز ترین روش های سفره آرایی , آموزش تزیین ژله , آموزش تزیین زیبای ژله برای ژله , آموزش تزیین کردن ژله , آموزش تزیین کردن ژله برای ژلهها , آموزش تصویری انواع تزیین زیبای ژله برای ژله , آموزش جدید ترین روش های تزیین ژله , آموزش جدید ترین روش های سفره آرایی , آموزش سفره آرایی , آموزش عکس به عکس , آموزش گام به گام سفره آرایی , اموزش تصویری انواع تزیین زیبای ژله برای ژله , انواع ژله , به روزترین روش های سفره آرایی , تزئین ژله , تزئین , تزئین زیبای ژله , تزعین ژله , تزیین انواع ژله , تزیین تزیین زیبای ژله برای ژله , تزیین جدید ژله , تزیین ژله , تزیین ژله برای ژله , تزیین زیبای ژله , تزیین زیبای ژله برای ژله , تزیین زیبای غذا , تزیین سفره , تزیین غذا , تزیین های بسیار زیبا برای ژله , تزیین ژله به روش مختلف , تزیینات با ژله , تصاویر تزئین , تصویر تزئین , تصویر تزئین ژله , جدید ترین آموزش های تزیین میز شام , جدید ترین آموزش های تزیین میز ناهار , جدید ترین آموزش های سفره آرایی , جدید ترین آموزش های میز آرایی , جدید ترین روش های سفره آرایی , جدیدترین تزیین ژله , ژلهی تزیین شده , دستورتهیه ژله , روش های تزیین ژله , زیبا کردن ژله , ژله آرایی , ژله ارایی , ژله ایرانی , ژله با تزیین گل رز , ژله با شكل های جالب , ژله تصاویر , ژله خوراکی , ژله شیرازی , ژله مهمانی , سفره آرایی مهمانی , سفره آرایی , طرز تزئین ژله , طرز تزیین انواع ژله , طرز تهیه انواع ژلهبا ژله , طرز تهیه انواع ژله همراه با عکس , طرز تهیه ژله , طرز تهیه ژله بصورت اشکال مختلف , طرز تهیه ژله بنفش , طرز تهیه ژله های فانتزی , طرز تهیه ی انواع ژلهها همراه با تزیین آن , طریقه تزیین ژله , عکس تزئین , عکس تزئین ژله , عکس تزیین ژله جدید , عکس های تزئین , عکس های تزئین ژله , عکسهای تزئین , عکسهای تزئین ژله , مدل تزیین ژله , مدل های مختلف تزیین ژله , نحوه تزیین ژله خوراکی , هنر تزیین ژله , یاد دادن تزیین ژله , چند مدل تزیین ژله ,
آخرین ویرایش: یکشنبه 12 دی 1389 03:06 ب.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.