تبلیغات
کدبانو - طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

نویسنده : kadbanu شنبه 25 دی 1389 03:43 ب.ظ  •    ارسال شده در: انواع پلو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مواد لازم :   

برنج  ۷۵۰ گرم
گوشت مرغ  ۵۰۰ گرم
زرشک  ۱۰۰ گرم
زیره  ۲ قاشق سوپخوری
زعفران  ۱ قاشق مرباخوری
روغن  ۱۵۰ گرم

کره  ۱۰۰ گرم
شکر  ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه :

برنج را خیس میکنیم مرغ را شسته ، با یکی دو عدد پیاز خورد کرده و یکی دو پرس سیر و دو لیوان آب و کی نمک میگذاریم بپزد بحدیکه زیاد له نشود و بعد از پختن یک لیوان سر خالی آب داشته باشد مرغ را میگذاریم سرد شود و بعد استخوانهایش را میگیریم و بقطعات منظم خورد میکنیم آب مرغ را از صافی رد کرده و زعفرانرا در کمی آبجوش حل میکنیم نصف از زعفران و نصف از روغن را با آب مرغ مخلوط می نمائیم و یک جوش میدهیم زرشک را شسته در صافی می ریزیم که آب گرفته شود یک قاشق روغن را در تابه ریخته آب می نمائیم و زرشک را با روغن کمی سرخ میکنیم ، شکر را در زرشک میریزیم هم میزنیم تا شکر حل شود آتش باید ملایم باشد برنج را آبکش می نمائیم بقیه روغن را با نصف لیوان آب و کمی زعفران در ته دیگ میریزیم میگذاریم داغ شود برنج را کم کم در دیگ ریخته زیره را لابلای برنج میریزیم قطعات مرغ را لای پلو میگذاریم دیگ را روی حرارت ملایم قرار میدهیم در انرا میبندیم در دیگ که عرق کرد آب مرغ را روی سطح برنج میدهیم و پلو را دم میکنیم و موقع کشیدن دو سه کفگیر مرغ را بر میداریم با بقیه زعفران و نصف از زرشک مخلوط میکنیم قطعات مرغ را بر میداریم بقیه زرشک را با برنج داخل دیگ مخلوط می نمائیم در دیس میکشیم و قطعات مرغ را روی آن میریزیم و با برنج زعفرانی مخلوط با زرشک روی مرغ را میپوشانیم کره را آب میکنیم و روی پلو میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست .

طرز خیس کردن برنج بطریق زیر انجام میشود :
برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد ، بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می پیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود .



ناهار امروز ما



برچسب ها: آبگوشت , آموزش پخت انواع خوراک , انواع دسر , انواع غذاهای سنتی , باقالاقاتق , خوراک های جنوبی , خوراک های سنتی , خوراک های محلی , دستور پخت کوکوی خوزستانی , زرشک پلو با مرغ , غذاهای جنوبی , غذاهای شمالی , قرمه سبزی , كوكوی خوزستانی به نام پوكورا , كوكوی پوكورا , نازخاتون , نازخاتون( خوراک مخصوص شمال كشور) , کشک بادمجان , آشپزی , هنری , آموزش پختن زرشک پلو با مرغ , تزیین زرشک پلو با مرغ , دستور پختن زرشک پلو با مرغ , روش آماده کردن زرشک پلو با مرغ , روش تهیه زرشک پلو با مرغ , روش پختن زرشک پلو با مرغ , سایت آشپزی , سایت آموزش آشپزی , سایت انواع غذای ایرانی , سایت غذای ایرانی , طرز تهیه غذاهای ایرانی , کدبانو , طرز تهیه زرشک پلو با مرغ , hamechie.com , طرز پختن زرشک پلو با مرغ , عکس از زرشک پلو با مرغ , عکس زرشک پلو با مرغ , غذاهای سنتی , غذایی خوشمزه , زرشک پلو با مرغ خوشمزه و راحت , زرشک پلو با مرغ چگونه درست می شود؟ , مواد لازم برای زرشک پلو با مرغ , نحوه درست کردن زرشک پلو با مرغ , کامل ترین سایت آشپزی ,
آخرین ویرایش: شنبه 25 دی 1389 04:49 ب.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.