تبلیغات
کدبانو - طرز تهیه میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی

نویسنده : kadbanu شنبه 2 بهمن 1389 11:03 ق.ظ  •    ارسال شده در: غذاهای دریایی

طرز تهیه میگو پفکی

 

برای درست كردن میگو روش های مختلفی وجود دارد. ولی اگر با خمیری كه روش درست كردن آن در پایین ذكر خواهد شد میگو را درست كنید, میگو كاملاً پفكی خواهد شد.


خمیر بنیه برای درست كردن میگو:

مواد لازم:

آرد یك فنجان پر- شیر یك فنجان- روغن زیتون دو قاشق سوپخوری- تخم مرغ 3 عدد- جوش شیرین یك قاشق چایخوری- نمك و فلفل بمقدار كافی

طرز تهیه:

تخم مرغها را در شیر می شكنیم و جوش شیرین و نمك و فلفل را اضافه می كنیم و مخلوط كرده روغن زیتون و آرد را هم به آن اضافه می نمائیم تمام این مواد را بهم می زنیم تا كاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.



میگوها را بعد از تمیز كردن و شستن می گذاریم كه كاملاً آبش كشیده شود. بعد درون خمیر بنیه می گذاریم و بعد از 5 دقیقه كه درون این مواد ماند درون روغن با حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود.

اگر به بوی ماهی یا میگو خیلی حساس هستید می توانید میگوها را قبل از اینكه درون مواد بریزید مدت 5 دقیقه درون آب جوشیده ریخته و بعد به صورت بالا درست كنید.

این هم یه تزئین از میگو

 

میگو پفکی

میگو

مواد لازم :
*میگو 1 كیلو
*پیاز یك عدد ( درشت )
*آرد 3/2 لیوان
*آبلیمو یك قاشق سوپخوری
*ماست دو قاشق سوپخوری
*زعفران نصف قاشق چایخوری
*تخم مرع یك عدد
*نمك مقدار لازم
*بیكینگ پودر یك قاشق چایخوری
*فلفل مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست كنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یك عدد پیاز درشت را پوست كنده رنده كرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یك ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می كنیم . در ظرف را بسته و یك ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفكی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیكینگ پودر و نمك تهیه می كنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیكه مایع سفت شد با اضافه كردن كمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می كنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج كرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط كرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

یك ظرف كوچك ( برای اینكه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینكه روغن كاملاً داغ شد حرارت را پائین كشیده و میگوها را یكی یكی داخل روغن می ریزیم وقتی یك طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد كه روغن نسوزد .




برچسب ها: طرز تهیه میگو پفکی , خمیر بنیه برای درست كردن میگو , تزئین از میگو , طرز پخت میگو پفکی , طرز پخت میگو , طرز تهیه میگو , تزیین میگو , درست کردن میگو پفکی , میگو , میگو پفکی , آموزش پختن میگو پفکی , تزیین میگو پفکی , دستور پختن میگو پفکی , روش آماده کردن میگو پفکی , روش تهیه میگو پفکی , روش پختن میگو پفکی , سایت آشپزی , سایت آموزش آشپزی , سایت انواع غذای ایرانی , سایت غذای ایرانی , طرز تهیه غذاهای ایرانی , کدبانو , hamechie.com , طرز پختن میگو پفکی , عکس از میگو پفکی , عکس میگو پفکی , غذاهای سنتی , غذایی خوشمزه , میگو پفکی خوشمزه و راحت , میگو پفکی چگونه درست می شود؟ , مواد لازم برای میگو پفکی , نحوه درست کردن میگو پفکی , کامل ترین سایت آشپزی , طرز پختن میگو , آموزش پختن میگو , تزیین میگو , دستور پختن میگو , روش آماده کردن میگو , روش تهیه میگو , روش پختن میگو , سایت آشپزی , سایت آموزش آشپزی , سایت انواع غذای ایرانی , سایت غذای ایرانی , طرز تهیه غذاهای ایرانی , طرز تهیه میگو , طرز پختن میگو , عکس از میگو , عکس میگو , غذاهای سنتی , غذایی خوشمزه , میگو خوشمزه و راحت , میگو چگونه درست می شود؟ , نحوه درست کردن میگو , کامل ترین سایت آشپزی ,
آخرین ویرایش: شنبه 2 بهمن 1389 11:20 ق.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.