تبلیغات
کدبانو - آموزش پخت حلیم

آموزش پخت حلیم

نویسنده : kadbanu شنبه 16 مهر 1390 11:27 ق.ظ  •    ارسال شده در: انواع سوپ

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی=۲۰۰ گرم
  • جو پرک= ۱/۴ بسته
  • شیر =۱/۲ لیوان
  • چهار مغز =۱قاشق غذا خوری
  • کره =۵۰ گرم
  • نمک= خیلی کم


طرز تهیه:
ابتدا گوشت را ۱ساعت آب پز می کنیم و بعد جو پرک را که در شیر خیس کردیم اظافه می کنیم و می گذاریم آرام بپزد و بعد چهار مغز را آسیاب(میکس) کرده و اضافه می کنیم و در آخر نمک را اضافه می کنیم و قتی از پخت مطمین شدیم تمتم مواد را میکس یا در غذا ساز می ریزم تا یک دست شود بعد آن را در ظرفریخته و کره را روی آن می ریزیم.
نکته:

بعد از میکس حلیم نباید آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم چون ته می گیرد.
حلیم را در زمستان با گندم و در تابستان با جو درست کنید.
به جای گوشت گوسفلند می توان از مرغ استفاده کرد.



برچسب ها: آموزش پخت حلیم , اشپزی , حلیم , حلیم خوشمزه , سایت آشپزی , غذای افطاری , غذای رمضان ,
آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر